Heb je een master gevonden die bij je past? Dan kun je je aanmelden en inschrijven. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten. Aanmelddeadlines en toelatingseisen verschillen per opleiding. Wil je daar meer over weten, bekijk dan je opleidingspagina.    
 1. Bekijk de toelatingseisen

  De toelatingseisen verschillen per opleiding. Zorg dat je aan alle toelatingseisen voldoet voor de start van de opleiding. Op de opleidingspagina vind je de specifieke toelatingseisen die voor je opleiding gelden.

 2. Afwijkende aanmelding duale masters

  Aanmelden voor de duale opleidingen Master Advanced Nursing Practice en Master Physician Assistant  gaat op een iets andere manier. Ga naar de opleidingspagina en meld je aan via de aanmeldknop daar.

 3. Check de aanmelddeadline

  De meeste opleidingen starten op 1 september. Er zijn een aantal masteropleidingen die ook op 1 november, 1 februari of 1 april starten. Kijk bij de opleidingen welke aanmelddeadline de master van je keuze heeft.    

 4. Meld je aan in Studielink

  Meld je via Studielink aan bij de opleiding. Inloggen bij Studielink kan met je DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag je persoonlijke DigiD aan en je ontvangt het in 3 werkdagen.

  Na aanmelding in Studielink ontvang je automatisch een e-mail met daarin een bevestiging van je aanmelding en je studentnummer.

 5. Voltooi je inschrijving

  Ben je er klaar voor om je aanmelding te voltooien? Daarvoor doe je bijvoorbeeld een digitale intake of heb je een gesprek. Lees op Aangemeld, en nu? verder hoe jij je inschrijving definitief maakt.

Masteropleidingen met afwijkende kosten

Wil je de Master Project, Programme & Portfolio Management, Master Fysiotherapie, Master of Engineering of Master of Informatics volgen? Voor deze opleidingen gelden afwijkende tarieven. Kijk voor de kosten op de opleidingspagina.

Gerelateerde onderwerpen

Heb je nog vragen?