Bijblijven in je vakgebied? Bij een korte opleiding denk je misschien niet meteen aan de HU. Toch kun je bij ons kiezen uit ruim 200 praktijkgerichte cursussen en post-hbo-opleidingen, binnen verschillende vakgebieden.

Je kennis bijspijkeren in één dag, of toch liever de diepte in met een langer traject? De HU biedt zowel korte als lange cursussen aan op bachelor-, master-, postbachelor- en postmasterniveau. Interessant als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Of als je je wilt verdiepen of specialiseren in een bepaald onderdeel van je vakgebied. Wat je ambities ook zijn, er is altijd een cursus die bij je past.

Waarom bij de HU?

  • Sterke binding met het werkveld

    Je volgt innovatief en eigentijds onderwijs dat goed aansluit op de praktijk. Onze docenten zijn echte experts in hun vakgebied. Wat je bij ons leert, pas je direct toe in je werk.

  • Midden in het land

    Onze locaties zijn centraal gelegen en dus prima bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

  • De beste voorzieningen

    Niet alleen ons onderwijs, maar ook onze faciliteiten zijn state of the art. Onze locaties beschikken over de allernieuwste voorzieningen.

Praktische informatie

De duur van een cursus of post-hbo-opleiding varieert van enkele bijeenkomsten tot enkele jaren. Na afronding ontvang je een certificaat. Kijk voor alle informatie op de opleidingspagina van jouw keuze. Daar lees je ook meer over lesdata, kosten, toelatingseisen en andere praktische zaken.

Heb je nog vragen?