Tijdens een meeloopdag ga je écht ervaren hoe het is om bij de HU te studeren. Dus ben jij (bijna) zeker van je studiekeuze? Kijk dan of de opleiding van je keuze binnenkort een meeloopdag organiseert. Na alle informatie die je hebt verzameld via onze website, online presentaties en tijdens de open dag, leer je de opleiding zo nog beter kennen.

Loop mee met een studiedag

Tijdens een meeloopdag neemt één van onze studenten je mee naar colleges, werkgroepen of practica. Kortom: je volgt een echte studiedag aan de HU. Zo krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat als student en word je alvast bekend met de gebouwen. Natuurlijk ontmoet je studenten en docenten om al je vragen aan te stellen.

Opleidingen organiseren regelmatig meeloopdagen. Kijk daarom wanneer de opleiding van je keuze er weer één aanbiedt en meld je aan. Per meeloopdag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij en claim je plek!

Staat je opleiding er niet tussen? Kom dan op een later moment terug of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Studenten vertellen hoe meelopen helpt bij de studiekeuze

Video afspelen
3:19
Meeloopdagen en Proefstuderen: drie studenten

Neem een kijkje in de gebouwen

Wil je nu alvast rondkijken in onze gebouwen? Laat je dan rondleiden door een HU-student in een virtuele tour. Bekijk filmpjes en VR-foto’s en laat je hersenen kraken, want je kennis wordt op de proef gesteld!

"Door de proefstudeerdag ben ik er achter gekomen wat ik wil gaan studeren"

Nynotte Zandvliet (17 jaar)

Heb je nog vragen?