Het HUB-Lab is een innovatief Lab voor iedereen van de HU die nieuwe werkvormen en technologieën wil ontdekken en inzetten in de onderwijs- en onderzoekspraktijk. Laat je inspireren, informeren en kom experimenteren met innovatieve tools zoals Virtual- en Augmented Reality en Robotica en Artificial Intelligence.

Een snel veranderende maatschappij vraagt om kennis en vaardigheden die daarbij aansluiten. Veel van deze vaardigheden worden samengevat onder de noemer digitale geletterdheid. De workshops van het HUB-Lab sluiten hierop aan.

We helpen je graag bij het bedenken hoe je onze innovatieve tools kunt gebruiken voor je studie of onderzoek. Wil je een workshop volgen of ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Maak dan een afspraak via hublab@hu.nl of kijk op www.hublab.hu.nl.

In overleg met de aanvrager(s) stellen we een programma op maat samen. Om een beeld te krijgen van nieuwe innovatieve middelen en technologieën die ingezet kunnen worden bieden we een carrousel aan. Hierin kan kennis worden gemaakt met diverse tools zoals robots, (eenvoudig) programmeren en mogelijkheden op het gebied van Virtual en Augmented Reality. Onze workshops zijn ‘hands-on’ en praktisch ingesteld en geschikt voor zowel studenten als docenten/onderzoekers.

Bezoekadres

Padualaan 99 – Bibliotheek – ruimte 1.134

Wil je samenwerken of heb je een vraag?

Marleen Nijhuis - projectleider HUB-lab