“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt,” zei Albert Einstein ooit eens. En dat is precies waar het bij de opleidingen binnen het vakgebied Economie & Management om draait. Studenten leren bij ons anders te kijken, anders te denken en anders te doen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze thema’s en ontdek wat er mogelijk is.

Thema's binnen Vakgebied Economie & Management

Open avond

Behoefte aan meer informatie of persoonlijk studieadvies? Bezoek de open avond pagina voor de meest actuele informatie.

Vooruitzien en kansen pakken

De wereld om ons heen is volop in ontwikkeling. Wat vandaag ‘hot’ is, is morgen alweer verleden tijd. Daarom leren onze studenten trends en ontwikkelingen te herkennen, te anticiperen op aankomende veranderingen en kansen te zien én te pakken. De lesstof springt in op actuele ontwikkelingen die impact hebben op bedrijfsprocessen, zoals de digitalisering en de beschikbaarheid van grote hoeveelheden (realtime) data.

Aansluiting bij de praktijk

Onze docenten komen veelal uit de praktijk en zijn experts op hun vakgebied. Zij weten precies wat er in het werkveld speelt en waar behoefte aan is. Theoretische vakken worden concreter met realistische cases, waarmee je meteen ook praktische vaardigheden opdoet.

Dankzij het innovatieve onderwijsconcept blended learning leren onze studenten niet alleen in de klas maar ook individueel, in de praktijk en online. Het resultaat: een verdieping van de lesstof en gevarieerder onderwijs dat bovendien makkelijker is te combineren met werk en privé.

Voordelig studeren

Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten.

Maatwerk en incompany

De meeste cursussen en trainingen verzorgen we ook incompany en op maat. Uiteraard houden we hierbij rekening met specifieke wensen en de situatie in de organisatie.