Maak jij het verschil met jouw innovatieve ideeën? Met een praktijkgerichte studie van Hogeschool Utrecht heb je meteen een voorsprong op anderen. Bij ons vind je een breed aanbod aan flexibele opleidingen voor professionals in de techniek, engineering, life sciences of IT.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze thema’s en ontdek wat er mogelijk is.

Thema's binnen Vakgebied Natuur & Techniek

Open avond

Behoefte aan meer informatie of persoonlijk studieadvies? Bezoek de open avond pagina voor de meest actuele informatie.

Volg een volledige deeltijdbachelor- of masteropleiding, of juist een korte cursus of module. Wat je ook kiest, jouw beroepspraktijk is het uitgangspunt. Daardoor sta je sterker in je schoenen bij ingewikkelde vragen op je werk en zie je eerder kansen voor ontwikkeling.

Maatwerk en incompany

Wij bieden onderwijs dat past bij jouw persoonlijke situatie. De meeste opleidingen kun je ook incompany volgen. Uiteraard houden we altijd rekening met de wensen van jouw organisatie.

Samenwerking met de praktijk

We ontwikkelen de opleidingen samen met de branches en onze onderzoeksgroepen. Mede hierdoor is ons onderwijs van hoog niveau. Studieopdrachten zijn gekoppeld aan de praktijk, zodat je direct aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. We werken aan innovatieve projecten bij bedrijven en overheden (cocreatie). Je ontwikkelt je dus niet alleen als professional, maar bouwt ook gegarandeerd een sterk netwerk op.