Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet op de website gevonden? Misschien staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen hieronder.

Nadat je je via Studielink hebt aangemeld voor een opleiding, moet je nog de nodige acties ondernemen. Meer hierover lees je op deze pagina.

Wil je ervaren hoe het is om bij de HU te studeren en wil je komen meelopen of proefstuderen? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over het aanbod van (online) meeloop- en proefstudeerdagen.

Als het je niet lukt om in te loggen, kun je het beste een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door naast het invulveld 'Gebruikersnaam', de link 'Gebruikersnaam/Wachtwoord vergeten?' aan te klikken.

Let op: het kan tot een half uur duren voordat je je nieuwe gegevens per e-mail ontvangt. Check ook even je spambox; het kan zijn dat de e-mail daar binnenkomt.

Veel deeltijd bachelor- en masteropleidingen bieden een persoonlijke leerroute, die is afgestemd op jouw wensen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de opleiding waar jij interesse in hebt.

Het studiejaar start op 1 september en de week daarvoor organiseren de meeste opleidingen de introductie. Op www.mijn.hu.nl vind je vanaf eind juni de data van alle introducties.

Let op: de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is meestal halverwege augustus. Tijdens de UIT leer je Utrecht kennen. De UIT is vrijblijvend en heeft geen link met je opleiding bij de HU.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.toelatingsonderzoek.hu.nl.

Kijk voor meer informatie op onze site 'Samenwerken'.

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Heb je nog vragen?