Toelating

Enthousiast over de opleiding HRM? Check dan nu de toelatingseisen.

Instroomeisen Human Resource Management

Je kunt starten met de deeltijdopleiding Human Resource Management als je een mbo-opleiding (niveau 4) hebt afgerond. 

Heb je een havo-diploma? Dan ben je direct toelaatbaar voor de deeltijdopleiding Human Resource Management. Voor deze opleiding maakt het niet uit welk profiel je gekozen hebt.

Heb je een vwo-diploma? Dan ben je direct toelaatbaar voor de deeltijdopleiding Human Resource Management. Voor deze opleiding maakt het niet uit welk profiel je gekozen hebt.

Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan mag je deze opleiding ook volgen als je het 21+ toelatingsonderzoek haalt. Schrijf je in voor de opleiding via Studielinkexterne link en meld je meteen aan voor het onderzoek.

In deeltijd HRM studeren bij de HU begint altijd met een intakegesprek en persoonlijk studieadvies. Aan de hand van het daarvoor door jou ingevulde digitale intakeformulier, wordt er samen met jou een leerroute vastgesteld die jaarlijks wordt herzien. Zo ben je zeker van een optimale studieroute die past bij je werk- en privésituatie.

Het hebben van een (HR-relevante) werkplek is geen eis om toegelaten te kunnen worden tot de opleiding. Omdat er veel tijd wordt besteed aan leren in en over je eigen werksituatie, heb je wel een werkplek nodig waarin je voldoende tijd en ruimte krijgt om praktijkopdrachten uit te voeren (dit kan ook in de vorm van een stage of vrijwilligerswerk). De resultaten van deze opdrachten deel je met de eigen organisatie én gebruik je voor de toetsing binnen de opleiding.

Heb jij je diploma al behaald, maar is deze niet in Studielink te zien? Dit is vaak het geval wanneer je jaren geleden je vooropleiding hebt afgerond. Als je diploma niet in Studielink staat, hebben wij een gewaarmerkte kopie van je diploma en eventuele cijferlijst nodig.

Heb je nog vragen?

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen over de deeltijdopleiding HRM? Stuur ons een e-mail en dan nemen wij contact met je op.

Human Resource Management, gebouw Padualaan 101

Interesse in de bachelor Human Resource Management (HRM)?

Vragen over deze opleiding?

Gerelateerde opleidingen