Vertel je graag verhalen of ontwerp je liever een app? Zie je jezelf wel voor de camera zitten? Of wil je weten hoe communicatie wordt ingezet om mensen te beïnvloeden? Binnen onze Media, Communicatie & IT-opleidingen is er voor ieder wat wils. Op welke manier ga jij digitalisering straks gebruiken om je doelgroep te bereiken en te activeren?

Studenten over het interessegebied Media, Communicatie & IT

Video afspelen
2:22

Kijk rond op de leslocatie

Alvast zelf zien in welk gebouw je les gaat krijgen? Laat je dan rondleiden door een HU-student. Je komt langs lokalen, luistert naar ervaringen en test je kennis met VR-foto’s.

Media

Zit jij bovenop het nieuws, ben je creatief, nieuwsgierig en vasthoudend? Vertel je graag verhalen en vind je het leuk om je vast te bijten in een onderwerp? Dan zit je op je plek bij Journalistiek. Maar er is meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van evenementen livestreamen, een podcast maken of het prototype van een app ontwikkelen? Dat leer je bij Communication and Multimedia Design en bij Digitale Techniek en Media.

Opleidingen binnen Media

Communicatie

Bewust en onbewust communiceren we de hele dag. In onze Communicatie-opleidingen leer je hoe je dit doelgericht aanpakt. Taal speelt daarin een cruciale rol en is echt jouw ding! Je creëert content voor social media en live communicatie en denkt strategisch na over de inzet van communicatie. Zodat jouw communicatie, mensen en organisaties inspireert. En ook organiseren, het werken in teams en pitches of presentaties verzorgen passen in jouw straatje. Door te werken aan opdrachten voor echte opdrachtgevers word jij een echte communicatiespecialist.

Opleidingen binnen Communicatie

IT

Heb jij interesse in de nieuwste technologische ontwikkelingen en de manier waarop IT een rol speelt in ons dagelijks leven? Dan zijn de opleidingen van IT de moeite waard om verder te verkennen. Als student aan onze opleiding maak je kennis met de uitdagingen in dit vakgebied. Denk aan privacy-issues, cybersecurity en de werking van algoritmen. Daarnaast leer je veel concrete skills zoals ontwerpen en programmeren. Zoals je weet, staat het bedrijfsleven te springen om mensen met een passie voor IT. Wij helpen jou graag om een echte IT professional te worden.

Opleidingen binnen IT

Ontdek alle interessegebieden

Heb je nog vragen?