Ga je werken aan gezondheid, duurzaamheid of techniek? Met Natuur & Techniek kan je veel kanten op: onderzoek doen in een laboratorium, een stad of wijk ontwerpen of technische apparaten ontwikkelen en bouwen. Wat je ook kiest, jij steekt de handen uit de mouwen. Trek jij straks een labjas aan of zet je een veiligheidshelm op tijdens je werk?

Studenten over het interessegebied Natuur & Techniek

Video afspelen
2:07

Kijk rond op de leslocatie

Alvast zelf zien in welk gebouw je les gaat krijgen? Laat je dan rondleiden door een HU-student. Je komt langs lokalen, luistert naar ervaringen en test je kennis met VR-foto’s.

Built Environment

De eisen aan onze woon- en leefomgeving veranderen continu. Wil je ervoor zorgen dat iedereen straks in een fijn huis en in een mooie, schone en veilige omgeving woont? En bouw jij straks met jouw creatieve en technische ideeën mee aan de stad van morgen? Ontdek onze bouwkundige opleidingen.

Opleidingen binnen Built Environment

Engineering

Wil jij graag praktische oplossingen voor technische problemen bedenken en ontwerpen? Bedrijven sneller, efficiënter en duurzamer maken? Of robots en slimme devices ontwikkelen? Tijdens onze Engineering opleidingen zit je niet alleen in de klas, maar duik je ook de labs in.

Opleidingen binnen Engineering

Life Sciences & Chemistry

Houd jij van scheikunde en vind je het leuk om te onderzoeken en proeven te doen? Bij Life Sciences onderzoek je oplossingen voor vragen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Werk je liever aan duurzame oplossingen, zoals klimaatvriendelijk asfalt of schoon drinkwater? Kies dan voor Chemie of Chemische technologie.

Opleidingen binnen Life Sciences & Chemistry

IT

Heb jij interesse in de nieuwste technologische ontwikkelingen en de manier waarop IT een rol speelt in ons dagelijks leven? Dan zijn de opleidingen van IT de moeite waard om verder te verkennen. Als student aan onze opleiding maak je kennis met de uitdagingen in dit vakgebied. Denk aan privacy-issues, cybersecurity en de werking van algoritmen. Daarnaast leer je veel concrete skills zoals ontwerpen en programmeren. Zoals je weet, staat het bedrijfsleven te springen om mensen met een passie voor IT. Wij helpen jou graag om een echte IT professional te worden.

Opleidingen binnen IT

Ontdek alle interessegebieden

Heb je nog vragen?