Met Natuur & Techniek kun je veel kanten op. Ga je voor gezondheid, duurzaamheid of techniek? Je kunt bijvoorbeeld onderzoek doen in een laboratorium, een stad of wijk ontwerpen of technische apparaten ontwikkelen en bouwen. 

Weten welke richting binnen Natuur & Techniek het beste bij jou past? Lees dan snel verder en kom alles te weten over onze 2- en 4-jarige hbo-opleidingen! 

Studenten over het interessegebied Natuur & Techniek

Video afspelen
2:07

Built Environment

De eisen aan onze woon- en leefomgeving veranderen continu. Wil je ervoor zorgen dat iedereen straks in een fijn huis en in een mooie, schone en veilige omgeving woont? En bouw jij straks met jouw creatieve en technische ideeën mee aan de stad van morgen? Ontdek onze bouwkundige opleidingen.

Opleidingen binnen Built Environment

Engineering

Wil jij graag praktische oplossingen voor technische problemen bedenken en ontwerpen? Bedrijven sneller, efficiënter en duurzamer maken? Of robots en slimme devices ontwikkelen? Tijdens onze Engineering opleidingen zit je niet alleen in de klas, maar duik je ook de labs in.

Opleidingen binnen Engineering

Life Sciences & Chemistry

Houd jij van scheikunde en vind je het leuk om te onderzoeken en proeven te doen? Bij Life Sciences onderzoek je oplossingen voor vragen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Werk je liever aan duurzame oplossingen, zoals klimaatvriendelijk asfalt of schoon drinkwater? Kies dan voor Chemie of Chemische technologie.

Opleidingen binnen Life Sciences & Chemistry

IT

Heb jij interesse in de nieuwste technologische ontwikkelingen en de manier waarop IT een rol speelt in ons dagelijks leven? Dan zijn de opleidingen van IT de moeite waard om verder te verkennen. Als student aan onze opleiding maak je kennis met de uitdagingen in dit vakgebied. Denk aan privacy-issues, cybersecurity en de werking van algoritmen. Daarnaast leer je veel concrete skills zoals ontwerpen en programmeren. Zoals je weet, staat het bedrijfsleven te springen om mensen met een passie voor IT. Wij helpen jou graag om een echte IT professional te worden.

Opleidingen binnen IT

Studentenwerkplekken op onderwijslocatie Padualaan 99

Kijk alvast rond in de gebouwen

Hoe groot is zo’n lesgebouw eigenlijk? Hoe zien de lokalen eruit? En waar haal je iets te eten? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je als je de virtuele tour doet. Luister naar de ervaringen van een HU-student, kijk filmpjes en VR-foto’s en laat je hersenen kraken, want je kennis wordt op de proef gesteld!

Start de virtuele tour

Overige interessegebieden

Niet gevonden wat je zoekt? Of wil je graag nog verder kijken? Bekijk ons opleidingsaanbod binnen de overige interessegebieden:

Heb je nog vragen?