Toelating

Past de deeltijd Master of Informatics  - Applied Data Science bij jou? Bekijk dan of je aan de opleiding kan gaan beginnen.

Instroomeisen Master of Informatics - Applied Data Science

Voordat je aan de Master of Informatics - Applied Data Science kunt beginnen, heb je een bachelordiploma nodig. Heb je geen bachelordiploma? Dan kan je werk- en denkniveau getoetst worden in een intakegesprek.

Wij vragen iedereen die aan de Master of Informatics - Business & IT begint om minimaal twee jaar relevante werkervaring te hebben. Denk hierbij aan ervaring als IT-professional, manager of adviseur. Daarmee ben je zeker van een goede basis waarop je tijdens de opleiding verder kunt gaan bouwen.

Je brengt als student praktijkgerichte vraagstukken en voorbeeldsituaties uit je eigen werkervaring in, waardoor theorie en praktijk direct op elkaar worden afgestemd. Het is daarom belangrijk dat jouw huidige werkomgeving zoveel mogelijk aansluit op de opleiding. Op die manier heb je er meteen profijt van in je dagelijkse werk.

Voor je begint aan deze opleiding nodigen we je uit voor een intakegesprek. Toelating vindt plaats op basis van een toetsing van het curriculum vitae en een intakegesprek.

Interesse in Master of Informatics - Applied Data Science?

Heb je nog vragen?